Duwtjes in de rug

Ooit zette ik een stip op een kaart. De kaart van Nudge. Sinds die tijd schuiven er via diverse kanalen suggesties, initiatieven die ik kan steunen en mooie projecten voorbij. En laatst schoof daar ineens een vacature voorbij. Een vriend gaf me een zetje en ik trok de stoute schoenen aan.

Iedereen kan dat wel eens gebruiken, een duwtje in de rug, een zetje. Dat kan verschillende vormen aannemen. Een beetje liefde, een troostende arm, een schouderklopje, een vrolijk kaartje. Of gewoon een gietertje met water, een zonnestraaltje. Cadeautjes, helpende handjes, een kruiwagen, materialen of geld.

Duwtje in de rug

In sommige gevallen is het overduidelijk dat iets of iemand een duwtje nodig heeft. In andere gevallen moet er gezocht worden naar richting of mogelijkheden. Daarnaast heb je nog de zaken die er om vragen om opgestuwd te worden. Die het werk, het duwen en trekken, de investering waard zijn. Zodat vele druppels de gloeiende plaat zullen afkoelen en zelfs zullen laten verdwijnen onder een laagje water. Daar zijn gebundelde duwtjes nodig. Want vele handen maken licht werk. Nudge is in mijn ogen de (biologisch) vleesgeworden bundeling van duwtjes . Een unieke organisatie die gelooft in de eigen kracht en creativiteit van mensen. Een organisatie die alle kleine duwtjes een extra duwtje geeft, zodat er een groter effect ontstaat.

Wie is Anneke?

Mijn CV is uiteraard een opsomming van wat je als werkgever wil weten over werkervaring, opleiding en dat soort zaken. Dat geeft echter weinig beeld van mij als persoon.
Een open en enthousiast mens. Betrouwbaar en trouw. Oog voor detail en nieuwsgierig naar nieuwe perspectieven. Een voorliefde voor het schrijven van verhalen. Toneelspelen bij Basta Toneelvereniging is een grote hobby die met veel passie wordt uitgevoerd. Humor en positiviteit maken dat ik makkelijk contact leg met verschillende mensen. Vertrouwen in kracht en talenten van mensen. Uiteenlopende inspiratiebronnen, variërend van de natuur tot en met Wende Snijders. Moeder van 3 prachtige dochters.

Combineer je al het bovenstaande met mijn CV, mijn talenten en mijn bereidheid om altijd te blijven leren, dan heb je een werknemer die in staat is om zetjes te geven aan de communicatiestrategie van Nudge!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s